Schoenmakerij van Aalst

Meesterschoenmaker  

Diensten

Schoenreparatie 

Bij schoenmakerij van Aalst kunt u voor al uw reparaties en onderhoud van uw schoenen terecht. Samen met u wordt de gehele schoen bekeken en een reparatieplan opgezet. De schoen wordt weer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke staat, rekening houdend met de wensen van u de klant!

U kunt bij een reparatie denken aan een leren onderwerk, profiel onderwerk, halve leren of rubber zolen, nieuwe achterlappen (hakken), hoesjes, voering, binnenzolen, stikwerk, innemen of uitleggen van de schacht van laarzen, oprekken van knellende schoenen etc. etc. Hiervoor gebruiken wij materialen van hoogwaardige kwaliteit zoals de Rendenbach lederen zolen en Vibram zolen.

Schoenen en laarzen kunnen ook professioneel gereinigd worden, met deze behandeling worden ze bijna weer als nieuw.

Orthopedische   aanpassingen

Ook voor orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen bent u hier aan het juiste adres, vanwege de juiste kennis om deze aanpassingen vakbekwaam uit te voeren. Te denken valt aan een hak/zoolverhoging, afwikkelvoorzieningen of hak/zool schoringen.

Meester   Schoenmaker

Om uiting te geven aan de kwaliteit die wij waarborgen mogen wij de titel meesterschoenmaker dragen van het schoenmakersgilde. Het schoenmakersgilde is opgericht door de Nederlandse schoenfabrikanten Avang, van Lier en van Bommel om klanten een kwaliteitsreparatie aan te kunnen bieden. De geselecteerde leden van het Schoenmakers Gilde hebben het unieke recht op het gebruik van originele materialen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten en worden jaarlijks getoetst!
Sleutelservice 

Er is een ruime voorraad aan standaard sleutels, te gebruiken voor o.a. binnendeuren en meubelkastjes.
Uw persoonlijke sleutels kunnen gedupliceerd worden terwijl uw wacht.

Stomerij   depot

U kunt uw kleding, vloerkleden en andere textielen brengen om laten reinigen.
Dit wordt vrijdags opgehaald en gebracht door Stomerij Sweeltex uit Elst (Gld).

Naamborden 

 

Vóór naamborden bent u ook aan het juiste adres, u kunt uw bord online bestellen. Voor uw naamborden in kunstof, leisteen, rvs, enz. Kijk op  http://1063800.naambord.nl . 

Voor alles in emaille, kijk op  http://www.topemaille.nl

 

Klein   lederwaren  en  meer  in  onze  winkel 

Er is een ruime voorraad voor u aan portemonnees, sleuteletuïs en riemen.
De riemen kunnen op elke gewenste lengte voor u gemaakt worden.

Bezoek eens onze winkel, wij hebben ruime keuze uit Saphir ® onderhoud producten, voor uw schoenen, lederen jassen en lederen meubels.Ook hebben wij genoeg keuze uit ondersteunende binnenzolen zoals Footlogics ®, gel hakken voor hiel(spoor) klachten.

Tevens verkopen wij klompsloffen, Woolwarmers ®, sleutelhangers en nog meer diverse producten.